Cum a luat nastere Toptech Projects si ce ne diferentiaza?

Toptech Projects a luat nastere din dorinta de a face lucrurile ca la carte, intr-un mod profesionist. Poate ati fost pus in situatia sa va loviti de oameni ce nu isi respecta angajamentele cand vine vorba de un schimb de servicii intre prestator si beneficiar. Si noi am fost pusi in situatia aceasta, tocmai de aceea ne-am hotarat  sa dam nastere acestei firme ce se angajeaza sa faca lucrurile intocmai pe masura exigentelor fiecarui client. Ne scoate in evidenta dorinta de a vedea oamenii multumiti de imaginea afacerii ce o poseda prin crearea site-urilor potrivite, pasiunea cu care ne facem treaba avand un cuvant important de spus in acest proces, asigurandu-ne ca o sa transmiteti exact mesajul ce il doriti prin site-ul dumneavoastra. Aceasta dorinta s-a materializat pana la urma prin a oferi oamenilor calitatea asteaptata de fiecare in schimbul unui pret de piata corect. Asigurarea si dovada oferirii unor servicii de calitate sunt intarite de proiectele afisate in portofoliu si de parerile clientilor nostri.

Cu ce ne ocupam noi?

Tinand cont de secolul in care traim si viteza cu care se intampla lucrurile, a avea propriul site web care sa reprezinte brand-ul dumneavoastra este mai mult decat necesar. Site-ul este imaginea care va promoveaza firma in mediul online, deci este indispensabil daca doriti sa aveti o imagine impecabila si vizibilitate in fata unei mase de oameni de ordinul sutelor, miilor, miloanelor. Noi ne asumam sa va cream site-urile cele mai potrivite pentru dumneavoastra si afacerea pe care o aveti. In concluzie, noi ne ocupam cu crearea site-urilor web, activarea domeniilor, gazduirea (hosting) + asistenta din partea noastra (mentenanta site),  asistenta copywriting, crearea de continut pentru site-uri/blog-uri, optimizarea SEO, cat si cu crearea logo-urilor si elementelor grafice.

De ce este necesar sa aveti un site?

  • Un site este indispensabil deoarece lumea va poate gasi mult mai usor cu ajutorul motoarelor de cautare, deci o sa fiti vizibili in fata milardelor de useri ce acceseaza zilnic internetul;
  • Prin intermediul unui site, lasati clientii sa cunoasca cu ce anume va ocupati si nu in ultimul rand, acestia sa afle ca existati;
  • Prin intermediul unui site puteti prezenta cataloagele cu produsele ce le distribuiti sau serviciile oferite, sau chiar sa faceti vanzari, iar clientii vor fi intotdeauna la curent cu ce se intampla, cu noutatile firmei dumneavoastra;
  • Site-ul dumneavoastra este propria carte de vizita deoarece traind intr-o era a informatiei, sunteti la un click distanta de potentialii clienti care au nevoie de un serviciu oferit de dumneavoastra.

De ce exista posibilitatea sa fie nevoie sa va REFACETI site-ul?

Google, de la 21 aprilie 2016 nu mai favorizeaza la cautare site-urile ce nu sunt adaptabile pe dispozitivele mobile, motiv pentru care nu vor mai fi afisate in primele pagini, deci dumneavoastra ca si entitate aveti de pierdut un numar foarte mare de clienti nemaifiind suficient de vizibil in Google. In concluzie, site-urile trebuie adaptate pentru o vizibilitate cat mai mare si o imagine cat mai buna.

De ce se intampla acest lucru?

Odata cu toata tehnologizarea din secolul XXI, multe persoane beneficiaza de un smartphone ce pare sa inlocuiasca tot mai mult laptop-urile, iar site-urile trebuie dezvoltate in asa fel incat sa fie compatibile cu un smartphone, pentru a oferii vizitatorilor o experienta cat mai placuta.

Cu un site optimizat pentru dispozitive mobile aveti doar de castigat

Daca un potential client alege sa caute un serviciu pe care dumneavoastra il oferiti, dar coinicidenta face ca el sa caute de pe un telefon (ceea ce se poate intampla in peste 60% din cazuri in ziua de astazi), in cazul in care site-ul dumneavoastra nu e este optimizat, nu o sa poata sa ajunga la dumneavoastra, pierzand un posibil client.

Ce puteti face pentru a creste numarul de clienti?

Daca detineti o firma si vreti sa va imbunatatiti site-ul existent dorind sa atrageti din ce in ce mai multi clienti pentru dumneavoastra prin modul de prezentare al acestuia, Toptech Projects va poate ajuta in acest sens.

Daca doriti sa incepeti de la zero si ne acordati increderea dumneavoastra pentru o colaborare in cadrul unui nou proiect, Toptech Projects va este alaturi si va ofera servicii de calitate in ceea ce priveste dezvoltarea site-ului, inregistrare domeniului, gazduirea acestuia, design-ul logo-ului si elementelor grafice, crearea de continut, copywriting, optimizare SEO si mentenanta.