Află mai multe despre noi

Suntem o echipă tânără și energică. Vrem să te ajutăm să ai o prezență online cât mai completă!

Web design

Optimizare

Promovare

Cum a luat naștere Toptech Projects și ce ne diferențiază?

Toptech Projects a luat naștere din dorința de a face lucrurile ca la carte, într-un mod profesionist. Poate ați fost pus în situația să vă loviți de oameni care nu își respectă angajamentele când vine vorba de un schimb de servicii între prestator și beneficiar. Și noi am fost puși în situația aceasta, tocmai de aceea ne-am hotărât  să dăm naștere acestei firme care se angajează să facă lucrurile întocmai pe măsura exigențelor fiecărui client. Ne scoate în evidență dorința de a vedea oamenii mulțumiți de imaginea afacerii pa care o posedă prin crearea site-urilor potrivite, pasiunea cu care ne facem treaba având un cuvânt important de spus în acest proces, asigurându-ne că o să transmiteți exact mesajul pe care îl doriți prin site-ul dumneavoastră. Această dorință s-a materializat până la urmă prin a oferi oamenilor calitatea așteaptată de fiecare în schimbul unui preț de piață corect. Asigurarea și dovada oferirii unor servicii de calitate sunt întărite de proiectele afișate în portofoliu și de părerile clienților noștri.

Cu ce ne ocupăm noi?

Ținând cont de secolul în care trăim și viteza cu care se întâmplă lucrurile, a avea propriul site web, care să reprezinte brand-ul dumneavoastră, este mai mult decât necesar. Site-ul este imaginea care vă promovează firma în mediul online, deci este indispensabil dacă doriți să aveți o imagine impecabilă și vizibilitate în fața unei mase de oameni de ordinul sutelor, miilor, miloanelor. Noi ne asumăm să vă creăm site-urile cele mai potrivite pentru dumneavoastră și afacerea pe care o aveți. În concluzie, noi ne ocupăm cu crearea site-urilor web, fie ele site-uri de prezentare, magazine online sau simple landing page-uri, activarea domeniilorgăzduirea (hosting) + asistență din partea noastră (mentenanță site),  asistență copywritingcrearea de conținut pentru site-uri/blog-uri, optimizarea SEO, cât și cu crearea logo-urilor și elementelor grafice.

De ce este necesar să aveți un site?

Un site este indispensabil deoarece lumea vă poate găsi mult mai ușor cu ajutorul motoarelor de căutare, deci o să fiți vizibili în fața miliardelor de useri ce accesează zilnic internetul;

Prin intermediul unui site, lăsați clienții să cunoască cu ce anume vă ocupați și nu în ultimul rând, aceștia să afle că existați pe piață;

Prin intermediul unui site puteți prezenta cataloagele cu produsele pe care le distribuiți sau serviciile oferite, sau chiar să faceți vânzări, iar clienții vor fi întotdeauna la curent cu ce se întâmplă, cu noutățile firmei dumneavoastră;

Site-ul dumneavoastră este propria carte de vizită deoarece, trăind într-o eră a informației, sunteți la un click distanță de potențialii clienți care au nevoie de un serviciu oferit de dumneavoastră.

De ce există posibilitatea să fie nevoie să vă REFACEȚI site-ul?

Google, de la 21 aprilie 2016 nu mai favorizează la căutare site-urile care nu sunt adaptabile pe dispozitivele mobile, motiv pentru care nu vor mai fi afișate în primele pagini. Deci dumneavoastră, ca și entitate, aveți de pierdut un numar foarte mare de clienți, site-ul nemaifiind suficient de vizibil în Google. În concluzie, site-urile trebuie adaptate pentru o vizibilitate cât mai mare și o imagine cât mai bună.

De ce se întâmplă acest lucru?

Odată cu toată tehnologizarea din secolul XXI, multe persoane beneficiază de un smartphone ce pare să înlocuiască tot mai mult laptop-urile, iar site-urile trebuie dezvoltate în așa fel încăt să fie compatibile cu un smartphone, pentru a oferi vizitatorilor o experiență cât mai placută.

Cu un site optimizat pentru mobile aveți doar de câștigat!

Dacă un potențial client alege să caute un serviciu pe care dumneavoastră îl oferiți, dar coinicidența face ca el să caute de pe un telefon (ceea ce se întâmplă în peste 60% din cazuri în ziua de astăzi), în cazul în care site-ul dumneavoastră nu este optimizat, nu o să poată să ajungă la dumneavoastră, pierzând un posibil client.

Ce puteți face pentru a crește numărul de clienți?

Dacă dețineți o firmă și vreți să vă îmbunătățiți site-ul existent dorind să atrageți din ce în ce mai mulți clienți pentru dumneavoastră prin modul de prezentare al acestuia, Toptech Projects vă poate ajuta în acest sens.

Dacă doriți să începeți de la zero și ne acordați încrederea dumneavoastră pentru o colaborare în cadrul unui nou proiect, Toptech Projects vă este alături și vă oferă servicii de calitate în ceea ce privește dezvoltarea site-ului, înregistrare domeniului, găzduirea acestuia, design-ul logo-ului și elementelor grafice, crearea de conținut, copywriting, optimizare SEO și mentenanță pe durata întregii colaborări.

Scroll to Top